Surr Nereálna

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Dovolenkové ú(s)točisko

Sedel som na hotelovom balkóne a pil pivo z fľaše. Dal som zaň toľko, čo u nás za desať čapovaných. Ale hovorím si, mám dovolenku, nebudem škrob. Zobral som kreditku a jednu nezáväznú kamarátkofrndu a šiel som do cestovky.

„Nech sa páči, ako vám môžem pomôcť?“ spýtala sa ma mladá cica za pultíkom. Ako prvé mi napadlo, že „Orálikom“, ale hovorím si, dnes budem výnimočne slušný.

„Chcem ísť na dovolenku,“ povedal som nečakane. Zasmiala sa. Keby som chcel, už ju mám. Ale frnda po ľavoboku na mňa škaredo zazrela.

„Isteže... máte aj vybratú destináciu?“ usmievala sa tými veľkými perami a mne sa pnul rázporok. Frnda si to všimla, hystericky ma udrela do ramena a protestne odkráčala. Sadol som si na modrú stoličku a rozhodil rukami.

„Nemám, poradíte mi?“ bol som šarmantný ako vrece krumpiel.

„No záleží na tom, či chcete výlet poznávací, alebo iba more, prípadne lyžovačku, či...“ ďalej som ju nepočúval. Sledoval som, ako sa jej tie pery hýbu a bol som unesený.

„More, určite more. Niekde, kde je pekne, ticho, slnko a nemusím nič robiť, nič spoznávať a môžem len piť a sedieť,“ úprimný som bol najviac, ako viem.

„Tak to vám odporúčam Taliansko!“ nadšene sa zahmýrila a rozprávala mi asi hodinu o niečom, čo ma vôbec nezaujímalo.

„V poriadku, dve osoby, all inclusive,“ podával som jej kreditku a ona s radosťou prijala.

Balkón bol príjemný, veľký a oblúkovitý, mal som výhľad na more a trtkajúce páry na pláži.

Z kúpeľne som začul hysterický ženský výkrik. O chvíľu stála predo mnou ukazujúc na svoju hornú peru. Mala na nej obrovský nechutný hnisavý herpes.

Keby som vedel, že mi tým dojebe dovolenku, tak by som ju nechal sedieť za tým pultíkom.

Postavil som sa a odišiel do hotelového baru. Mali tam barmanku s dokonalým zadkom. Ktovie, čo by sa stalo s ním, pri mojom šťastí.

Po bleskovej vízii katastrofy som z baru odišiel a sadol si na pláž. Vyplavilo mŕtvu rybu. Isto som aj s tým mal niečo spoločné.


- | stály odkaz

Komentáre

  1. ...
    perfektné.. bravo!

    tento si uložím :)
    publikované: 18.07.2011 20:39:50 | autor: asperita (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014