Surr Nereálna

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Si...

Si najkrajšia žena na svete.
Máš princeznovské vlasy, ktoré sa smú skracovať iba presne o desať centimetrov a keď sa smeješ, všetky bižutériové guličky cinkajúce po schodoch ti závidia tvoju zvonivosť. Si vtedy nádherná.

Si dokonalá mýtická bytosť.
Niekedy neverím, že naozaj existuješ a stále si dookola opakujem, že by ťa malo chrániť minimálne Unesco. Si ďalší z divov sveta. Minimálne toho môjho.

Si tá najsexy rajda.
Keď sa ráno rozospato otáčam na druhý bok a ty spokojne spíš, nahá sa okolo mňa ovíjaš ako brečtan a spod tenkého paplóna ti vytŕča kúsok najdokonalejšieho zadku v galaxii... musím ťa zobudiť. Je to silnejšie ako ja. Prejdem ti hánkami po chrbte a ty jemne zamraučíš. Máš sexepíl ešte aj v spánku. Neuveriteľné.

Si moje malé dievčatko.
Sedávaš mi na kolenách a otáčaš hlavu, keď je vo filme krvavá scéna alebo začnú hrať sláčikové nástroje. A ja ťa vtedy pevne zvieram a sľubujem, že sa ti nič nestane, lebo som tam s tebou.

Si moja veľká žena.
Keď stojíš v aule plnej študentov a všetci sa na teba uprene dívajú. Vedia, že si najmúdrejšia nielen v tejto miestnosti a vážia si ťa pre tvoje vedomosti a ľudský prístup. Všetci chcú byť ako ty. A ja som na teba nevýslovne pyšná.

Si ako niečo s veľkým chlpatým chvostom.

Keď si na mojom tulivaku čítaš po večeroch Koleniča a ja s ním súhlasím vždy, keď sa na teba pozriem, lebo viem, že má pravdu. TY si naozaj dôvod toho našialenejšieho básnenia.

Si mojou inšpiráciou.
Nikdy som nepísala toľko, ako odkedy ťa poznám. Vždy, keď sa na mňa usmeješ, keď si ráno vklepávaš korektor pod viečka, keď šušleš na naše šteniatko ako na novorodenca, alebo keď si len tak zaujato listuješ diela svojich študentov... dívam sa na teba a v hlave mi okamžite skrsnú tisíce príbehov, ktoré s tebou ešte chcem a musím zažiť.

Si pestrou paletou farieb.
Ráno ťa východ slnka farbí na oranžovo a po nociach si biela, keď na teba svieti mesiac v tme. Cez deň sa zvykneš červenať a občas sa ti začernie na duši, keď ťa niečo trápi. Nešikovne si spôsobuješ modriny a občas mi len tak spriesvitnieš. Je fascinujúce byť po tvojom boku.

Si moje všetko.
Moja najlepšia priateľka, moja milenka, moja mama, moja dcéra, moja učiteľka, moja žiačka... moja láska.

Si moje absolútno.
A to nepotrebuje ďalší komentár.

- | stály odkaz

Komentáre

  1. ***
    SME stastna, prilezitostne nahulena & mierne obscenna rodinka.
    publikované: 17.08.2014 13:53:48 | autor: outsideristka (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :D
    tiež musíš hneď všetko vytárať okoloidúcim...!
    táto rodina má svoje tajomstvá, ktoré svet nikdy nesmie uzrieť skôr ako v mojej biografii "Kráľovná medzi ositeľkami nobelovej ceny"
    publikované: 17.08.2014 15:24:28 | autor: Surrnerealna (e-mail, web, autorizovaný)
  3. co
    su zac,tie ositelky?:-)
    publikované: 18.08.2014 19:30:51 | autor: bonnie (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Bonnie,
    zas sa staráš, kde ťa netreba!
    keby si mi radšej opravila N na klávesnici, doboha.
    publikované: 18.08.2014 19:37:21 | autor: Surrnerealna (e-mail, web, autorizovaný)
  5. asi
    mam taky talent.takze za to vlastne nemozem,co uz:-)hej,to som mala urobit,lebo uz s tvojim nedovarkom operujem na dalsej diskusii v inom blogu:-)
    publikované: 18.08.2014 22:29:11 | autor: bonnie, (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014