Surr Nereálna

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Feťácke denníky 3

Neznášam tieto trápne predstavovačky na začiatkoch každej terapie. Vyzerá to presne tak, ako vo všetkých tých debilných filmoch, ktoré pozeráte. Jeden chudák sa postaví, povie meno, vek a formu závislosti. Nemyslím si, že by to hocikoho z vás zaujímalo, ale volám sa Robo, mám 31 rokov a som tri v jednom, teda narkoman, alkoholik a gambler. Nebol som ním vždy, ale zamiloval som sa...

Pochádzam z malej dediny na strednom Slovensku, odkiaľ som ušiel hneď, ako som mohol. Do Prahy, lebo som si myslel, že som lepší ako všetci, ktorých poznám a tí lepší predsa vždy ušli do Prahy. Tak som tam odišiel aj ja a okrem peňazí na lístok na autobus som mal už len 25 eur a v ruksaku pár klobás od mamy. Išiel som bývať k Filipovi, ktorý robil v továrni na výrobu kondómov. Dlho som sa mu preto smial, ale faktom bolo, že kondómov sme mali doma strašne veľa a zadarmo, len ich nebolo s kým použiť. Po mesiaci som začal pracovať aj ja, lakoval som dvere áut v jednom servise. Nebola to zlá práca a keď ste nepoužívali rúšku, aj ste sa celkom fajn nadýchali výparov a potom ste sa dlho a bezpredmetne smiali.

Žien som veľa nemal, lebo jednak som hanblivý a jednak nemám o sebe bohvieakú mienku a ženy to asi tak nejako vycítili. Mal som dve frajerky, jedna bola zakríknutá žubrienka od nás z dediny, ktorá pracovala na pošte a páčil sa jej film Ostro sledované vlaky, tak som jej pri prvom sexe robil pečiatkou odtlačky na zadok. A druhá bola baba, ktorú som stretol v parku s gitarou, kde hrala vlastné piesne. Neholila si podpazušie ani nohy a nevadilo mi to, lebo na také veci si nepotrpím. Nikdy nemala prácu ani peniaze, tak sme sa po čase rozišli, lebo ma nebavilo ju živiť.

Po dvoch rokoch v Prahe som si našiel tretiu frajerku. Vrazila do mňa v metre a bola celá mokrá od dažďa a bradavky jej presvitali cez tričko. Zamiloval som sa okamžite. Mala kypré tvary a medzierku medzi prednými zubami. Bola múdra. Chodila v kostýme do práce, mala vlastný byt a pracovala ako chemická laborantka. Čítala hrubé knihy a pozerala len a jedine detektívky a vždy uhádla, kto je vrah a prečo.

Nechápal som, prečo so mnou chodí. Nie som dobrý v posteli, nie som ani pekný a som dosť depresívny. Ona nebola, ona sa často smiala, ale nikdy nie na tom, čo som hovoril. Zbláznil som sa do nej a časom som zistil, že to nie je úplne normálne, lebo som jej robil škaredé veci. Napríklad som si kúpil sim kartu a posielal jej oplzlé smsky anonymne a čakal, či odpíše, aby som si bol istý, že ma nepodvádza. Keď začala chodiť na služobky, bál som sa, že mi ju tam niekto zbalí, tak vždy,keď bola možnosť, rozdrvil som jej do kávy tabletky na spanie a potom sa s ňou spiacou miloval a snažil sa jej urobiť dieťa.

Jedného dňa na mnoho mojich výstrelkov prišla, tak mi povedala, že sa so mnou rozchádza. Kúpil som si fľašu vína a dúfal, že to prejde, ale čím dlhšie bola preč, tým viac som ju potreboval. Onanoval som do malých krémových fľaštičiek a posielal jej ich poštou, aby vedela, že na ňu stále myslím.

Začal som viacej piť a trochu aj húliť, lebo sa mi po tom dobre spalo. Nechal som si predpísať lieky na spanie a jedného dňa som to s nimi prehnal a prebral som sa na psychiatrii. Bol som tam polroka, potom ma pustili domov. Prestal som piť a začal som hrať na automatoch. Raz v noci som šiel z herne a stretol som ju s nejakým chlapom, ako si ju viedol za ruku. Pozdravila ma a pozrela sa na mňa tak súcitne, že som mal na chvíľu pocit, že sa asi rozplače. Prišiel som domov a zadíval sa do zrkadla. Mal som bradu skoro po prsia, dlhé mastné vlasy a na mojom tričku bolo vidieť všetky druhy čínskych polievok, ktoré som tento mesiac jedol.

Prišiel som sem a teraz vám to tu rozprávam. Volám sa Robo, mám 31rokov a som závislý na chémii, ktorú vyrábajú jej dokonale hebké ruky.

- | stály odkaz

Komentáre

  1. :D
    jaký sadistický rojko
    publikované: 02.06.2013 21:08:12 | autor: salvia divotvorna (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. precítený rezultát :)
    niekedy je lepšie sa rozísť a znovu nájsť, rozložiť a vstať, ako nechať zvädnúť kvet a koreň navždy zájsť.
    publikované: 06.11.2013 01:54:19 | autor: JUNO (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014