Surr Nereálna

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

List Hugovi. O tretej svetovej, mene a Sexe v meste.

Servus, Hugo.

By si neveril, ako často na teba myslím v poslednej dobe. Tak nejak si hovorím, že keby si ešte žil, asi by si radšej nežil. V čase, keď si sa vo východnej Európe vyskytoval ty, bola ešte hladina pokojná, žiadne veľké vlny, ktoré bolo treba chytať. Dnes je tomu celkom inak.

Ľuďom na Ukrajine sa nepáči zákaz zhromažďovania, tak sa protestne zhromaždili, aby sa mohli nemať radi, ubližovať si a najnovšie sa aj bičujú. Keby to bola len sexuálna úchylka, tak by som nad tým aj mávla rukou, ale na Ukrajine je vojna, v Kórei sa robia jadrové zbrane a Amerika sa bojí. To je vlastne dôvod všetkého zlého. Fakt si to myslím. Amerika má strach a preto na svete nie je milo a ľúbivo. Keby ju niekto objal a učičíkal, bolo by to lepšie. Ľudia by sa nemali iracionálne báť o svoje životy. A racionálny strach existuje len v prípade, že pošleš ženu so svojou kreditkou na výpredaje do Viedne.

Začala som sa inak, drahý Hugo, zamýšľať aj nad tým tvojim dokonalým menom. A čím viac o ňom uvažujem a hovorím si, že môj syn ho raz, ak sa vyskytne, bude hrdo nosiť, tak ma začala zaujímať aj prostredná časť tejto vety. Ak sa raz vyskytne. Možno sa nikdy nevyskytne a bude o Huga menej na svete. Možno budem sama a ostane mi iba Linda, ľahké marlborky a káva s mliekom a štyrmi lyžičkami cukru.

Pozerávam veľa Sexu v meste. Vieš, že ma to raz do roka chytí a upadnem do depresie, že budem úspešná, bohatá a citovo vyprahnutá a moja maternica prestane byť vhodná na prenájom. Je to strašná predstava, Hugo, vážne. Nechcem mať 40 a dávať si do kávy štyri lyžičky cukru, lebo mi bude jedno, či priberiem.

Tak ak by to teda šlo, pošli mi niekoho, kto by bol príbehovo zdatný a dopisoval kapitoly, na ktoré ja pre svoj egocentrizmus nevidím. Budem ti vďačná.

Dúfam, že sa o teba v nebi dobre starajú. Jazdi opatrne. Objímam.

Surr

- | stály odkaz

Komentáre

  1. ach jaj
    ako opijak z holywuuuduuu pre nastrocnych ..ani sa necudujem ked pozeras Sex v meste a objimas ameriku..chod s tym niekam sim ta... keby si bola v klimakteriuani by som sa necudovala ale takto..presladzas ,prehanas a neslusi ti to...
    publikované: 20.02.2014 13:50:21 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. do neba mám ďaleko,
    teda, ak by som sa nerozhodol vykašlať sa na Huga a obsadiť jedno nebo na Zemi. Presnejšie povedané, ani nie tak nebo, ale teba. Čo je pre mňa v podstate to isté.
    Hugo1, Hugo2.... HugoN... tí sú fuk. Ak sa ti viac páči inak, tak aj fuck.
    Ty si dôležitá! A ešte akosi, aj ten Sex, hoc i v meste, ale tvoj a nie ten z obrazovky.
    A za Huga by som napísal. Objímam
    publikované: 07.03.2014 15:43:33 | autor: neviem nič (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014